Sunday, May 22, 2011

L'Atles dels Ocells de Catalunya a l'Hivern ja s'ha publicat!

     El passat dimecres 18 de maig es va fer la presentació oficial de l'Atles dels Ocells de Catalunya a l'Hivern a la Pedrera de Barcelona, amb representants de l'ICO, Lynx Edicions, CatalunyaCaixa i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient. Des de llavors el llibre es pot trobar a les llibreries.
     Com sabeu, durant els darrers anys he estat treballant en la il·lustració d'aquesta obra que és sense cap dubte la meva feina més important fins al moment. Totes les il·lustracions del llibre estan fetes amb una tauleta gràfica.
     Al web de l'ICO podeu veure un bon nombre de pàgines de mostra i molts detalls sobre el llibre. Aprofito per enllaçar un parell de notícies que s'han publicat al respecte a l'Avui i la Vanguàrdia (i podeu trobar més detalls a l'edició impresa).
     Enhorabona a tots els que hi van participar!

Falcó pelegrí
Peregrine
Falco peregrinus
digital illustration


     Last Wednesday 18th May the new Catalan Winter Bird Atlas was launched at la Pedrera, Barcelona. As you might know, during the last years I've been doing the illustrations for this book, and it is the most important work I've done until now. I did all the paintings using a pen tablet.
     You can find several sample pages and plenty of details of the book at ICO's website. Check also the newspapers Avui and la Vanguàrdia.

contracoberta i coberta: pela-roques a Montserrat i tallarol de casquet a un oliverar
back cover and cover: Wallkreeper and Blackcap
Tichodroma muraria / Sylvia atricapilla

No comments:

Post a Comment